AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörle gezmek

Kahve falında traktörle gezmek

Kahve falında traktörle gezmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında traktörle gezmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

Kahve falında traktörle gezmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, doğru olanı seçeceğine yorulur.

Kahve falında uçan traktör görmek amaçlarına nail olacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında traktöre eşya yüklemek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işarettir.

Kahve falında traktörle yolculuk yapmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, sonunda maddi zarara gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz traktör görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında traktörle gitmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni traktör almak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü traktör görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir