AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktör binmek

Kahve falında traktör binmek

Kahve falında traktör binmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, borçlarının hafifleyeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında traktör binmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında traktör binmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında traktöre binmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında traktör kasasına binmek büyük işlere girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı traktöre binmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında traktör römorkuna binmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına inanılır.

Kahve falında traktör satmak fakirlikten kurtulmaya, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı traktör sürmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında traktör kasası görmek yüzünün hep güleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir