AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörden düşmek

Kahve falında traktörden düşmek

Kahve falında traktörden düşmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında traktörden düşmek gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Kahve falında traktörle uçurumdan düşmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında traktörden düşmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında traktöre binmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, mutlu bir evliliğe rivayet eder.

Kahve falında traktör sürdüğünü görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüklü traktör görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında traktör ve römork görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, yüzünü güldüreceğine delalettir.

Kahve falında traktör römorku görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında traktörle tarla sürmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir