AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörün altında kalmak

Kahve falında traktörün altında kalmak

Kahve falında traktörün altında kalmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, makamından olacağına, onları tebrik edeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında traktörün altında kalmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak şeylerle ilgilenebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında traktör altında kalmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traktörün altında kalmak çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında traktörden inmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında traktörü devirmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında traktör kaybetmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında traktöre eşya yüklemek çok büyük kazançlar sağlayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında traktör binmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında traktör yıkamak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir