AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktör kazası yapmak

Kahve falında traktör kazası yapmak

Kahve falında traktör kazası yapmak ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında traktör kazası yapmak gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında traktör kazası yapmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında traktör kazası görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traktör kazası geçirmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında traktörle yolculuk yapmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına delalet eder.

Kahve falında tır kazası yapmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba kazası yapmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında trafik kazası yapmak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bisiklet kazası yapmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir