AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz süpürmek

Kahve falında toz süpürmek

Kahve falında toz süpürmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, işsiz kalmaya işaret eder.

Kahve falında toz süpürmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek mutlu olacağına ve güleceğine, işin düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine inanılır.

Kahve falında evin tozunu süpürmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, heveslerin söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tozları süpürmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tozlu evi süpürmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden toz süpürmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, insanları kandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz süpürdüğünü görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında evde toz süpürmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir