AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozları süpürmek

Kahve falında tozları süpürmek

Kahve falında tozları süpürmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında tozları süpürmek gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Kahve falında tozlu ev süpürmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek yeni şeyler keşfedeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tozu süpürmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına işarettir.

Kahve falında tozlu halı süpürmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toz süpürdüğünü görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toz toprak süpürmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek bolluğun ve verimin de artacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında tozlu evi süpürmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir