AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu mobilya görmek

Kahve falında tozlu mobilya görmek

Kahve falında tozlu mobilya görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, işsiz ise işe gireceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, nazara geleceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tozlu mobilya gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında tozlu mobilya görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dertlerin bölüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mobilya bakmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalettir.

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde mobilya görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mobilya masa görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni mobilya görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mobilya yapmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mobilya satmak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, onurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir