AnaSayfa / Genel / Kahve falında mobilya masa görmek

Kahve falında mobilya masa görmek

Kahve falında mobilya masa görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, borç ödemeye, girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mobilya masa gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında mobilya masa görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski mobilya almak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi mobilya görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında antika mobilya görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında mobilyalı ev görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirmizi mobilya görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mobilya satın almak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, çok büyük özgüven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eve mobilya almak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir