AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu masa görmek

Kahve falında tozlu masa görmek

Kahve falında tozlu masa görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sevdiği insana kavuşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kazancının çok daha fazla olacağına işaret eder.

Kahve falında tozlu masa gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Kahve falında tozlu masa görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında masanın tozunu silmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet eder.

Kahve falında masanın tozunu almak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa örtüsü satın almak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulur.

Kahve falında yeni masa sandalye almak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında masa toplamak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli masa örtüsü görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında masa sandalye almak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir