AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni masa sandalye almak

Kahve falında yeni masa sandalye almak

Kahve falında yeni masa sandalye almak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hastalıkların uzak duracağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni masa sandalye almak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Kahve falında yeni masa sandalye görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeni masa sandalye almak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye ve masa görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa sandalye takımı görmek güven kaybı yaşanacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı masa sandalye görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında masa sandalye görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz masa ve sandalye görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir