AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının hastalandığını görmek

Kahve falında babasının hastalandığını görmek

Kahve falında babasının hastalandığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında babasının hastalandığını gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında babanızı hasta görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında babanın hasta görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında anne babayı hasta görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işarettir.

Kahve falında hasta baba görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında hasta babanın öldüğünü görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı hasta görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işarettir.

Kahve falında babasını hasta olarak görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir