AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta babanın öldüğünü görmek

Kahve falında hasta babanın öldüğünü görmek

Kahve falında hasta babanın öldüğünü görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta babanın öldüğünü gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Kahve falında hasta babanın öldüğünü görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında anne baba hasta görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının hasta olduğunu görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında ölen babasını hasta görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında hasta baba görmek başka alanlara yöneleceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı hasta görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında hasta babasını iyileşmiş görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yeni bir araca sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir