AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz şeker almak

Kahve falında toz şeker almak

Kahve falında toz şeker almak bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında toz şeker almak gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanın büyük faydası olabilir.

Kahve falında beyaz toz şeker görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında toz şekeri görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birine toz şeker vermek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz şeker tartmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz şeker satmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında çuvalla toz şeker görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında toz şeker dökmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir