AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine toz şeker vermek

Kahve falında birine toz şeker vermek

Kahve falında birine toz şeker vermek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, galibiyetlerinin artacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında birine toz şeker vermek gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Kahve falında toz şeker tartmak onlardan medet umacağına, el açmayacağına alamet eder.

Kahve falında toz şeker almak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında toz şeker dökmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında toz şeker ve küp şeker görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz şekeri dökmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz şeker istemek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında toz şeker görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker tozu görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir