AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz toz şeker görmek

Kahve falında beyaz toz şeker görmek

Kahve falında beyaz toz şeker görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işinin yoluna gireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, çok güzel günler geçireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz toz şeker gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Kahve falında toz beyaz şeker görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz toz şeker görmek kendine çeki düzen vereceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz toz şeker yemek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işarettir.

Kahve falında toz şeker toplamak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında toz şeker serpmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında toz şeker istemek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında toz şeker çuvalı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir