AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz şeker dökmek

Kahve falında toz şeker dökmek

Kahve falında toz şeker dökmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında toz şeker dökmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Kahve falında toz şekeri dökmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz şeker dökmek kişinin hayatının değişeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında toz şekeri yere dökmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz şeker tartmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz şeker yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz şeker döküldüğünü görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında toz şeker satmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir