AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz rüzgarı görmek

Kahve falında toz rüzgarı görmek

Kahve falında toz rüzgarı görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında toz rüzgarı gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Kahve falında tozlu rüzgar görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet eder.

Kahve falında toz rüzgarı görmek zaman bulmakta zorlanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rüzgarla uçtuğunu görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, ev sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güçlü rüzgar görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, iç açıcı sözlere yorulur.

Kahve falında rüzgardan kaçmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında rüzgarda uçmak yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli rüzgar görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında rüzgarlı yağmur görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir