AnaSayfa / Genel / Kahve falında rüzgarda uçmak

Kahve falında rüzgarda uçmak

Kahve falında rüzgarda uçmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rüzgarda uçmak gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan bir şeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında rüzgara kapılıp uçmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında rüzgarda uçmak kendine olan güvenini yitireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rüzgarlı deniz görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine delalettir.

Kahve falında tozlu rüzgar görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında fırtına rüzgar görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine alamet eder.

Kahve falında rüzgarda savrulmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında rüzgara karşı koşmak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde rüzgar estiğini görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir