AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu rüzgar görmek

Kahve falında tozlu rüzgar görmek

Kahve falında tozlu rüzgar görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında tozlu rüzgar gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gören önemli pozisyondaki kişiler sizi yakın takibe alabilirler.

Kahve falında tozlu rüzgar görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında toz rüzgarı görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rüzgarın estiğini görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında ılık rüzgar görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulur.

Kahve falında rüzgarı görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında rüzgarla konuşmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rüzgarda yürümek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında rüzgardan uçtuğunu görmek sorunlarının yakında biteceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir