AnaSayfa / Genel / Kahve falında rüzgardan kaçmak

Kahve falında rüzgardan kaçmak

Kahve falında rüzgardan kaçmak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hastalıklarının azalacağına, işlerinin aksayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında rüzgardan kaçmak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Kahve falında rüzgardan kaçmak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında ılık rüzgar görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına tabir olunur.

Kahve falında rüzgarlı görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde rüzgar görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde rüzgar estiğini görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında rüzgarın estiğini görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında esen rüzgar görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında rüzgarlı yağmur görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir