AnaSayfa / Genel / Kahve falında rüzgarla uçtuğunu görmek

Kahve falında rüzgarla uçtuğunu görmek

Kahve falında rüzgarla uçtuğunu görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında rüzgarla uçtuğunu gördüyseniz:

  • Her tür kınamadan kaçınmalısınız.

Kahve falında rüzgardan uçtuğunu görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında rüzgarla uçtuğunu görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında rüzgarda uçtuğunu görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rüzgarlı görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet eder.

Kahve falında rüzgar çanı görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, başarılarının ve kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde rüzgar estiğini görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzey rüzgarı görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında rüzgardan korkmak kötü günlerinin biteceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir