AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan duman çıktığını görmek

Kahve falında çatıdan duman çıktığını görmek

Kahve falında çatıdan duman çıktığını görmek kazancının katbekat artacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında çatıdan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında çatıdan duman çıktığını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında evden duman çıktığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabadan duman çıktığını görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına inanılır.

Kahve falında bir yerden duman çıktığını görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek hep dua edeceğine, maddi kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinden duman çıktığını görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir