AnaSayfa / Genel / Kahve falında torunumu kaybetmek

Kahve falında torunumu kaybetmek

Kahve falında torunumu kaybetmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında torunumu kaybetmek gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Kahve falında torunu kaybetmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında torun kaybetmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında torununu kaybetmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torunumu kaybetmek kendisini işine vereceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında doğmamış torun görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torununu hasta görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş erkek torun görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hala torunu görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir