AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununun kaçırıldığını görmek

Kahve falında torununun kaçırıldığını görmek

Kahve falında torununun kaçırıldığını görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, planlarının işe yarayacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Kahve falında torununun kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında torununun kaçırıldığını görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında torun kaybolduğunu görmek her geçen gün sorunların artacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında torununun ağladığını görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında torununu emzirmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torun emzirmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olmamış torun görmek doyasıya sefasını süreceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında torununu yıkamak hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işarettir.

Kahve falında torununu sevmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir