AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek torunu olduğunu görmek

Kahve falında erkek torunu olduğunu görmek

Kahve falında erkek torunu olduğunu görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işarettir.

Kahve falında erkek torunu olduğunu gördüyseniz:

  • Mantıkla ilerliyor, mükemmellik arıyorsunuz.

Kahve falında erkek torununun olduğunu görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş erkek torun görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, endişelerini silip atacağına işarettir.

Kahve falında erkek torun olduğunu görmek büyük başarılara kazanılacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek torun sevmek eskisinden de iyi olacağına, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek torunu olduğunu görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek torunun olduğunu görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalettir.

Kahve falında erkek torun görmek eşi ile problemler yaşayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına alamet eder.

Kahve falında erkek torunu görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir