AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununu emzirmek

Kahve falında torununu emzirmek

Kahve falında torununu emzirmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, gelirin tükeneceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında torununu emzirmek gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında torun emzirmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torununu emzirmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında torununu emzirdiğini görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torununun düştüğünü görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işlerin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında torununu öldüğünü görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında torun olduğunu görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulur.

Kahve falında torun kaybetmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına delalettir.

Kahve falında torun sevmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir