AnaSayfa / Genel / Kahve falında torba içinde altın görmek

Kahve falında torba içinde altın görmek

Kahve falında torba içinde altın görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında torba içinde altın gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında torba içinde altın görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulur.

Kahve falında torbanın içinde yılan görmek yüksek moral sahibi olunacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında torba içinde yılan görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalettir.

Kahve falında torba içinde para görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, işlerinin de rast gideceğine işarettir.

Kahve falında torba içinde balık görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında torba dolusu altın görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bir torba altın görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında torbayla altın görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir