AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuktan yaralanmak

Kahve falında topuktan yaralanmak

Kahve falında topuktan yaralanmak mevki makam sahibi olunacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında topuktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, farklı şeyler deneyeceğine yorulur.

Kahve falında topuktan yaralanmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topukta yara görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında topuklu kadın ayakkabısı görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında topuklu ayakkabılar görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hatalarını düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine inanılır.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir