AnaSayfa / Genel / Kahve falında topukta yara görmek

Kahve falında topukta yara görmek

Kahve falında topukta yara görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet eder.

Kahve falında topukta yara gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Kahve falında topuktan yaralanmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında topukta yara görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak topuğunda yara görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, helal kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı vermek bahtın açık olmasına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı almak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu sandalet görmek kısmetlerinin kapanacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yolculuğa delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir