AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu bot görmek

Kahve falında topuklu bot görmek

Kahve falında topuklu bot görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu bot gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Kahve falında topuklu bot görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir bot almak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi bot giymek hedeflerini tutturamayacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bot hediye almak fal sahibinin şansının açılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı bot görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında çizme bot giymek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet eder.

Kahve falında kirli bot görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı ve bot görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir