AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir bot almak

Kahve falında yeni bir bot almak

Kahve falında yeni bir bot almak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kudretinin yerine geleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir bot almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeni bir bot almak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bot giydiğini görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bot görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bot almak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bot giymek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni botlar görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında asker botu giymek hastalıklarının azalacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağına bot giymek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir