AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek

Kahve falında topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek

Kahve falında topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, muradın olacağına yorulur.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla yürüdüğünü görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye etmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı aramak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Kahve falında kırık ayakkabı topuğu görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir