AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı görmek

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı görmek

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, gelirinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı gördüyseniz:

  • Hazırlık yapmak maddi manevi tasarruf anlamına gelebilir.

Kahve falında kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı almak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı görmek istediği gibi hareket edeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hasret içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında topuklu ayakkabı satın almak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir