AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabıyla koşmak

Kahve falında topuklu ayakkabıyla koşmak

Kahve falında topuklu ayakkabıyla koşmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla koşmak gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla koşmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek hayatın kolaylaşacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı almak başka kimselere de yardım edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında erkekte topuklu ayakkabı görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir