AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı vermek

Kahve falında topuklu ayakkabı vermek

Kahve falında topuklu ayakkabı vermek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında topuklu ayakkabı vermek gördüyseniz:

  • Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü topuklu ayakkabı görmek borca batacağına, başkalarının malına göz dikeceğine yorulur.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla koşmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına işarettir.

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek iyi bir zanaatkar olunacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir