AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında ayakkabı topuğu kırılması görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yeni işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuğu kırılmış ayakkabı görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek yaşamın kolay hale geleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir