AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu ayakkabı satın almak

Kahve falında topuklu ayakkabı satın almak

Kahve falında topuklu ayakkabı satın almak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı satın almak gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Kahve falında topuklu ayakkabı satın almak birikiminin artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında topuklu ayakkabılar görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı aramak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, makamının sürekli yükseleceğine inanılır.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı görmek düze çıkacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı vermek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulur.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir