AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının dövdüğünü görmek

Kahve falında babasının dövdüğünü görmek

Kahve falında babasının dövdüğünü görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, maddi durumunun düzeleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında babasının dövdüğünü gördüyseniz:

  • İşinize odaklanın.

Kahve falında babanı dövdüğünü görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kem gözlerden ve nazardan korunacağına inanılır.

Kahve falında baba dövmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında baba anneyi dövmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine inanılır.

Kahve falında babasını dövdüğünü görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı dövmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba kızını dövmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayı dövmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir