AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklarının kesildiğini görmek

Kahve falında topuklarının kesildiğini görmek

Kahve falında topuklarının kesildiğini görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında topuklarının kesildiğini görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topuğunun kesildiğini görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek böylece kendine güveneceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına delalettir.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlamış topuk görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı giyen kadın görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir