AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan yumurta çıkarmak

Kahve falında topraktan yumurta çıkarmak

Kahve falında topraktan yumurta çıkarmak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, rahat bir hayat süreceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan yumurta çıkarmak gördüyseniz:

  • İşinizi, maddi durumunuzu veya iş birliklerinizi ilgilendiren değişiklikler ilerlemenize katkı sağlayabilir.

Kahve falında topraktan yumurta çıkarmak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağın içinde yumurta görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında toprağın altında yumurta görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında toprakta yumurta görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan yumurta çıkardığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir