AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın altında yumurta görmek

Kahve falında toprağın altında yumurta görmek

Kahve falında toprağın altında yumurta görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağın altında yumurta gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Kahve falında toprak altında yumurta görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın altında yumurta görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan yumurta çıkardığını görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın içinde yumurta görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprakta yumurta görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan yumurta toplamak işlerin günden güne açılacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir