AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta patates çıkarmak

Kahve falında toprakta patates çıkarmak

Kahve falında toprakta patates çıkarmak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprakta patates çıkarmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Kahve falında patates topraktan çıkarmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında topraktan patates çıkarmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak maddi olarak çok rahat olunacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta patates çıkarmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden patates çıkarmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden patates çıkarmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak altında patates görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir