AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan patates çıkartmak

Kahve falında topraktan patates çıkartmak

Kahve falında topraktan patates çıkartmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan patates çıkartmak gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Kahve falında topraktan patates çıkartmak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan patates çıkardığını görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet eder.

Kahve falında patates çıkartmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan yumurta çıkardığını görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulur.

Kahve falında topraktan altın çıkardığını görmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan altın çıkartmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında toprakta patates çıkarmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir