AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates çıkartmak

Kahve falında patates çıkartmak

Kahve falında patates çıkartmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, mutlulukların yarım kalacağına tabir olunur.

Kahve falında patates çıkartmak gördüyseniz:

  • Bir takım ödünler vermeden önce onu iyi tanıyın.

Kahve falında patates çıkartmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates çıkartmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan patates çıkardığını görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında işinden çıkarıldığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü çıkartmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lens çıkardığını görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayakkabısını çıkardığını görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir