AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan altın çıkardığını görmek

Kahve falında topraktan altın çıkardığını görmek

Kahve falında topraktan altın çıkardığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında topraktan altın çıkardığını gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Kahve falında topraktan altın çıkartmak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan altın çıkardığını görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates çıkartmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan yumurta çıkardığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalettir.

Kahve falında topraktan patates çıkardığını görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, büyük emekler vereceğine delalet eder.

Kahve falında altın çıkardığını görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik çıkardığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir