AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan altın çıkartmak

Kahve falında topraktan altın çıkartmak

Kahve falında topraktan altın çıkartmak çok rahat bir hayat süreceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan altın çıkartmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında topraktan altın çıkartmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan altın çıkardığını görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan patates çıkartmak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek istenen herşeye kavuşulacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan yumurta çıkardığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan patates çıkardığını görmek onlar sayesinde kalkınacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük çıkardığını görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük çıkartmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir