AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot balyası görmek

Kahve falında ot balyası görmek

Kahve falında ot balyası görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, zaferler kazanacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ot balyası gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Kahve falında ot balyası görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işarettir.

Kahve falında pamuk balyası görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para balyası görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün balyası görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında balya balya para görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balya saman görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yonca balyası görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında oturup beklemek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir