AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan meyve çıkarmak

Kahve falında topraktan meyve çıkarmak

Kahve falında topraktan meyve çıkarmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, anne baba duası alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, rahata kavuşacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan meyve çıkarmak gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında topraktan meyve çıkarmak her işinde hayırla karşılaşacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprakta meyve görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan madeni para çıkarmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü topraktan çıkarmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan kestane çıkarmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kırılan kalplerin barışacağına inanılır.

Kahve falında toprak altından para çıkarmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir