AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan hazine çıkarmak

Kahve falında topraktan hazine çıkarmak

Kahve falında topraktan hazine çıkarmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, elinin sıkışacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan hazine çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında topraktan hazine çıkarmak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, rızkın kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizden hazine çıkarmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına yorulur.

Kahve falında hazine çıkarmak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında toprak altında hazine bulmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda hazine bulmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezarda hazine görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, evlatlarından hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında altın hazine bulmak edilen duaların karşılığını bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir